Menu

Tillykke til de 99%

alt

Occupy Denmark fylder 1 år. Tillykke.

Kære alle jer skønne mennesker! Tillykke! Vi har været med til at skabe noget nyt for Danmark! Selvom flertallet stadig sidder fastklistret til den skærm, der fodrer deres alternative trygge virkelighed, så er der mange, der har været med til at gøre en kæmpe forskel!!

Da jeg var i Spanien i juni sidste år, så jeg hvordan det spanske folk havde rejst sig og krævede sin ret. Faktum er, at folk er ved at blive vækket. Desværre må vi indse, at mange bliver nødt til at komme ud af deres tryghedszone, inden de bliver vækket, men det gode er, at det sker helt af sig selv. Vi har længe tisset i bukserne for at holde varmen, men som alle ved, så kan man ikke  blive ved med det.

Da jeg kom hjem fra Spanien, så jeg mig omkring, og fandt mig alene med min nye indsigt. Der var tilsyneladende ingen, som havde sagt fra overfor koncernerne, bankerne og de korrupte regeringer: INGEN! Jeg gik i nogle dage, og var stærkt inspireret af mine oplevelser, men som regel indfinder hverdagen sig hurtigt igen, og der er ofte en tendens til, at man falder tilbage til det samme som før, MEN IKKE DENNE GANG!

For første gang i mange år, kunne jeg fornemme at folk lyttede, når jeg delte min indignation over bankerne og koncernernes hensynsløse udbytning og materialismens altomfattende fordærv. Folk - som før havde rystet på hovedet, og opfattet mig som en fanatisk idealist - nikkede i stedet. Det var ikke altid begejstrede nik, men stort set alle - fra den lokale svinebonde til min egen absolut-ikke-politisk engagerede mor - kunne se, at der var noget helt galt. Men de fleste manglede ord til at beskrive det, der foregik - og endnu mere manglede de håb om, at tingene kunne forandres. 

Derfor startede jeg i september 2011 facebook-siden Danish Democratic Revolution. Jeg følte mig næsten lidt fjollet, da jeg gjorde det, fordi jeg godt vidste, at min side ikke ville nå ud til ret mange, men samtidig kunne jeg mærke i mit hjerte, at jeg skulle gøre det. Efter fjorten dage, var der både gang i Real Democracy Now- Denmark og Occupy Denmark - og ja, resten er historie.

Vi har haft mange gode demonstrationer og meget andet. Jeg har fået en ny familie, og et nyt håb for verden. Mange tusinde mennesker har skiftet bevidsthed alene i Danmark, og på verdensbasis er vi millioner. Millioner, der vil freden, millioner der vil lyset, millioner som KAN!! En bevidsthedsrevolution er sket siden juni sidste år!!

Mine smukke venner, jeg elsker jer!!

alt

Last modified onSunday, 18 August 2013 13:52

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?