Menu

Muslimhader hænger sygehusansatte ud på nettet

Muslimhader hænger sygehusansatte ud på nettet

Flere ansatte fra Næstved Sygehus er i dag blevet hængt ud på nettet af en forening som kalder sig for Modstandsbevægelsen Stop Islamiseringen af Danmark.

En forening som kalder sig for Modstandsbevægelsen Stop Islamiseringen af Danmark har i dag i et læserbrev lagt frem på deres hjemmeside hængt flere ansatte fra Næstved sygehus ud med navn og stillingsbetegnelse. Det drejer sig om flere lægere og sygeplejerskere.

Læserbrevskribenten som er en islamfjendsk dansk kvinde beskylder i sit læserbrev, flere navngivende ansatte fra gynækologisk afdeling på Næstved Sygehus for psykisk terror og chikane i forbindelse med en indlæggelse.

Kvinden skriver i sit læserbrev at de ansatte nægtede at tilkalde en ikke-muslimsk læge og sygeplejerske, da hun modsatte sig at blive undersøgt og behandlet af en sygeplejerske og læge med muslimsk baggrund.

Lederen af Modstandsbevægelsen Stop Islamiseringen af Danmark opfordrer til chikane af de ansatte på Næsteved Sygehus.

Netavisen P77 har her til morgen været i kontakt med ledelsen af den gynækologiske afdeling på Næstved Sygehus. Ledende Overlæge Jørn Kvist Thomsen udtaler følgende.

"Vi har den holdning at patienten uanset om der er tale om en etnisk dansker eller om en med anden baggrund og uanset deres religiøes baggrund, så skal de tage imod den lægehjælp vi tilbyder dem på vores afdeling.

Ønsker de ikke at lade sig behandle af vores personale så må de henvende sig et andet sted.

Her på sygehuset er alle vores ansatte uanset deres religiøse eller etniske baggrund veluddannet og i stand til at yde den rette hjælp til alle de patienter vi modtagere og behandler.

Man kan som patient ikke nægte hverken at lade sig behandle af en mand eller af en kvinde, eller af en med eller uden tørklæde. Vi gøre ikke forskel på vores patienter og patienterne skal ikke gøre forskel på vores personale.

Den omtalte kvinde var ikke i en livstruende situation og hendes lidelse var hellere ikke på nogen måde livstruende.”

Overlæge Jørn Kvist Thomsen vil også tage kontakt til sygehusledelsen, fordi Anders Gravers fra Stop Islamiseringen af Danmark opfordre via sin Facebook profil her i dag til chikane af de omtalte sygehusansatte.

Stop Islamiseringen af Danmarks chikane og indlæg kan læses her.

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?